Tarinamme kulttuurikahvilasta ruokaravintolaksi

Konst o Delin ensiaskeleet otettiin Oulussa vuonna 2015, kun samaa nimeä kantava kahvila avattiin kaupungin kulttuuritalon tiloihin. Kahvila tarjosi kaupunkilaisille samassa paketissa taidetta ja herkkuja. Vuonna 2020 yrittäjä muutti Vaasaan, pakaten samalla myös kulttuurikahvilan mukaansa.

Matkalla Konst o Delistä muovautui nykyinen classy bistro -henkinen ruokaravintola. Meillä nautit jännittävistä makuyhdistelmistä sekä maukkaista erikoisuuksista, kuten Savoyn silakoista sekä marsalkka Mannerheiminkin suosimasta hirvenlihasta valmistetusta Vorschmackista – unohtamatta mainioita kasvisannoksia.

Kasvot tunnelman ja makujen takana

Rina Hirviniemi

yrittäjä, juhlamestari

Rina on paljasjalkalainen helsinkiläinen, restonomi ja sommelier, joka on työskennellyt korkeatasoisissa ravintoloissa jo vuoden 2000 alusta saakka. Vuoden 2020 alussa Rina muutti Vaasaan Oulusta, jossa hän työskenteli kahvila-, ravintola- ja catering-yrittäjänä. Ahkerana ja osaavana naisena Rinalla on takanaan noin 500 keitrattua häätilaisuutta ja muuta tapahtumaa, eikä häntä suotta tituleerata juhlamestariksi!

À la Carte

Brunssi

Vesi kielellä ja vatsa kurnii?

Varaa pöytä!

fiSuomi