Konstnärer

Bekanta er med våra konstnärer

På våra väggar hänger unik konst av konstnärer och utställningarna byts med jämna mellanrum. Det är också möjligt att köpa ett verk efter måltiden, ifall något verk väcker förtjusning. När en konstnärs utställning byts firar vi alltid festligt öppningen till en ny utställning.

Susanna Sivonen

We Are Those Waves

Återstående verk

Ett verk som blivit inspirerat av Konst & Delis atmosfär, förgyller vår vägg som par till en lampa som är bekant bland annat från en James Bond film. Sivonen är känd för sin passion för färger och detaljer. Bakgrunden för verket är tanken om hur två parter i ett förhållande är som vågor i ständig rörelse.

Leena Raitila

The World I Feel

1.9.2021-31.12.2021

Leena Raitilas första konstutställning. De känsliga och tankeväckande verken tilltalar på många sätt. Tanken som styr hennes konst är att hon målar världen som hon känner den, inte som hon ser den.

Seppo Lammi

No man's land

1.2.2022-

Vill du ha en utställning på vår restaurang?

Våra konstnärer byts regelbundet och vi vill gärna veta ifall du vill ha en utställning på vår restaurang. Vi väljer lämpliga konstnärer till våra utrymmen på basen av stilen och historien kring konsten. Ta kontakt och berätta om dig själv och din konst!

sv_SESvenska