Taiteilijat

Tutustu taiteilijoihimme

Ravintolamme seinillä seikkailevat säännöllisesti vaihtuvien taiteilijoiden uniikit teokset. Jos jokin teoksista herättää ihastusta, voit ostaa sen helposti aterian päätteeksi seinältä mukaan. Taiteilijan vaihtuessa vietämme aina juhlalliset avajaiset tiloissamme.

Susanna Sivonen

We Are Those Waves

Pysyvä teos

Konst o Delin tunnelmasta inspiraationsa ammentanut teos, joka koristaa ravintolamme seinää James Bond -elokuvistakin tutun valaisimen parina. Sivonen tunnetaan intohimostaan väreihin ja yksityiskohtiin. Teoksen taustalla on ajatus siitä, kuinka ihmissuhteen kaksi osapuolta ovat kuin alati väreilevät aallot.

Leena Raitila

The World I Feel

1.9.2021-31.12.2021

Leena Raitilan ensimmäinen taidenäyttely, jonka herkät ja ajatuksia herättävät teokset puhuttelevat monella tapaa. Raitilan työtä on ohjannut ajatus siitä, ettei hän maalaa maailmaa kuten näkee sen, vaan kuten tuntee sen.

Seppo Lammi

No man's land

1.2.2022-

Haluatko taidettasi esille ravintolaamme?

Taiteilijamme vaihtuvat säännöllisesti, ja kuulemme mielellämme, mikäli sinulla on tahto tuoda taiteesi esille ravintolassamme. Valitsemme tiloihimme sopivat taiteilijat teosten tyylin ja tarinan pohjalta. Ota meihin yhteyttä, ja kerro itsestäsi ja teoksistasi!

fiSuomi